6 augustus 2006

Expositie Miep Baarns

 

dscf9743

 In  ” De Musschenberg”  te Beek werd afgelopen zaterdag een bijzondere expositie gehouden van uiteenlopende kunstwerken van Miep Baarns en haar 3 dochters Caroline, Margriet en Anita. Naast de borduurwerken, natuurfoto’s, pasteltekeningen en kunstwerken in acryl, waren er ook verschillende prints en pastels van haar dochter Anita, succesvol kunstenares in Virginia, (Verenigde Staten), te bewonderen.
Al vanaf hun jeugd waren zij allen actief met tekenen en schilderen.
Aanleiding voor deze expositie was de 80-jarige verjaardag van Miep,
die graag de verschillende kunstwerken van alle dochters op een
plaats wilde samenbrengen. Helaas kon dochter Anita uit Amerika niet
aanwezig zijn. Vele familieleden, vrienden en bekenden kwam haar
feliciteren.