16 juni 2005

Nieuw fotoalbum op Henkbaron.nl

Verkeersgroep_Utrecht_mei_1967_1.jpg
Op 24 juni gaat Henk Baron met de VUT (TOR, zoals dat bj de politie heet). In dorpshuis "De Sprong" geeft hij zijn afscheidsreceptie.
Henk is op dit moment al erg druk met het voorbereiden van zijn afscheid. Prachtige stukken uit zijn enorme politieverzameling mogen uiteraard niet ontbreken. En natuurlijk heeft Henk ook aan foto's gedacht! Wellicht heeft hij de afgelopen week tevergeefs gezocht naar een aantal foto's. Die foto's waren in mijn bezit 🙂

Vanwege zijn afscheid heb ik zijn website aangepast en een fotoalbum gemaakt waar Henk nu eens in het middelpunt van de belangstelling staat. Een aardig aantal foto's uit het archief van Henk heb ik ingescanned en staan nu in het speciaal hiervoor gemaakte fotoalbum op zijn site. Ik hoop dat Henk er de komende week nog een beschrijving bij gaat zetten want ik ben wel erg benieuwd naar het verhaal achter sommige foto's. Maar wellicht krijgen we dat op vrijdag 24 juni te horen tijdens zijn afscheidsreceptie.

Heeft u zelf nog foto's van Henk als politieagent en wilt deze plaatsen op de site, dan kunt u deze gedigitaliseerd aanleveren via de email (webmaster@henkbaron.nl)